top of page
Search
  • powpowbelgium

The PowPow Blog: Get to know Noa Vervoort who lives her life in color.

@noavervoort is een wandelende regenboog who will give you instant happy vibes.

"Do more of what makes you happy!"


Hoe reageren mensen op straat op je outfits?

Meestal wel positief! Het is heel grappig om bijvoorbeeld op de Meir rond te lopen en mensen hun hoofd te zien draaien door je fleurige outfits! Ik vind dit heel leuk om te zien en merk zelf ook wel dat mijn stijl een positieve invloed heeft op het humeur van voorbijgangers. Indien mensen iets minder positief reageren of vuil kijken, trek ik mij hier niets van aan! Ik word gelukkig van het dragen van kleurrijke kleding, en dat is het voornaamste!


Hoe ziet jouw ideale wereld eruit?

Een wereld waarin iedereen positief, gelukkig en vrolijk door het leven gaat! Een wereld zonder oorlog, ziekten en negatieve uitspraken. Een wereld waar iedereen kan zijn wie hij/ zij wilt zijn, zonder zich te moeten verantwoorden.


Wat zijn je future goals?

Ik ben momenteel heel gelukkig en blij! En zou dit in de toekomst ook graag zijn. Ik struggle enkel nog een beetje met een iets slechter zelfbeeld. Dus ik hoop dat ik mij in de toekomst 100% lekker in mijn vel voel! Ook wil ik kunnen terugkijken op het verleden en trots zijn op wat ik allemaal heb bereikt!


Moest social media niet bestaan, wat zou je dan nu aan het doen zijn?

Dan zou ik volop aan het studeren zijn. Wat ik nu misschien ook beter zou aan het doen zijn! En dan zou ik mij harder focussen op het opbouwen van een blog, om mijn kledingstijl toch aan de buitenwereld te laten zien!


Als je 1 kleur zou moeten kiezen, welke zou dat zijn?

Ik veronderstel de kleur roze. Ik heb superveel roze kleding en heb het gevoel dat ik dit nooit beu geraak! Maar over het algemeen heb ik heel veel kleuren waar ik helemaal fan van ben! Zolang ze maar opvallend genoeg zijn!


Welk kledingstuk is onmisbaar in je kleding kast?

Al mijn broeken van Sea Me Happy! Zeker die zachte tie dye broeken zijn echt een must! De broeken zijn suuupercomfy en zo kleurrijk! Echt de perfecte basis om leuke outfits samen te stellen.

Hoe zou je je stijl beschrijven in 5 woorden?

Kleurrijk, eclectisch, gek, vrolijk en leuk!!


Wie zijn je stijliconen?

Iris amber nijboer (@irisamber), emma chamberlain (@emmachamberlain), karoline dall (@karodall), marianne theodorsen (@marianne_theodorsen), pernille rosenkilde (@prosenkilde), …


Wat is je favoriete empowering quote?

Do more of what makes you happy!


Wat is je stiekeme obsessie of gek talent?

Ik ben fan van true crime documentaires & kijk graag horror op mijn eentje!


*Looks that match Noa's style*


Shop them all here!
225 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page